Nyheter

Spåret är nu öppet!

Normala öppentider är mellan 06:00 till 22:00. De nätter vi ej preparerar kan man åka dygnet runt. Vanligtvis preparerar vi onsdag, fredag och söndag, då stänger spåret 22:00. För info om preparering se Facebook. Belysning är tänd mellan 06:00 till 23:00. Delar av spåret är bra belyst men vi rekommenderar pannlampa. 

/*

Läs mer

*/

Förberedelserna i full gång!

Förberedelserna är just nu i full gång. Efter flera dagar med många minusgrader har snöfabriken kört för fullt. Snön har samlats på hög. Arbetet fortsätter kommande dagar och om allt vill sig väl kommer vi kunna öppna spåret i mitten av december (dvs 13-18 dec). Blir en fin jul i år med. Välkommen!

/*

Läs mer

*/

Spåret stänger den 19 mars

Täby Konstsnöspår vill passa på att tacka alla besökare, frivilliga, sponsorer och samarbetspartners för den härliga vintersäsong som varit. Vi kommer tillbaka än starkare vintern 23/24. På återseende då.

/*

Läs mer

*/

Spåret är stängt

Tack alla som varit med och gjort spåret möjligt i år! Åkare, sponsorer, Arninge GK, och alla frivilliga samt alla ni andra som ställer upp och bidrar. Fredagen den 11 mars blev sista dagen på en härlig säsong! Nu vilar vi lite men återkommer till hösten igen, tills dess allt väl! TACK!

/*

Läs mer

*/

Snart stänger spåret!

Lördagen den 20 mars blir sista dagen för årets säsong. Vi tackar alla åkare, sponsorer och partners för att ni gör spåret möjligt vilket är till stor glädje för många!

/*

Läs mer

*/

Säsongsstart!

Äntligen – säsongsstart på Täby konstsnöspår!  Samtidigt som vi fått snö och härligt vinterväder så har arbetet med snösprutning och pistning flutit på fint de senaste dygnen, och vi har nu glädjen att meddela att vi öppnar ett kortare rundspår på 600 meter i morgon kl 08. Det blir fyra klassiska spår samt en sex meter […]

/*

Läs mer

*/

© Täby Konstsnöspår